اخبار

13 دی 1403 - 14:15
ارتقای سطح سلامت کارکنان اولویت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تزریق اولین دوز از واکسن هپاتیت B

اولین مرحله تزریق واکسن هپاتیت نوع B با حضور مدیران و کارکنان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در محل ساختمان مرکزی ستاد انجام شد.

 تزریق اولین دوز از واکسن هپاتیت B

به گزارش روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، رئیس سلامت و طب صنعتی  شرکت، ضمن اشاره به رهنمودهای مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در جهت «ارتقای سلامت کارکنان به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم شرکت» به اهمیت واکسیناسیون کارکنان و ایجاد ایمنی در مقابل این بیماری پرداخت.
حسین خسروآبادی اظهار داشت:  یکی از  مسائل مهم در حوزه بهداشت عمومی و سلامت کارکنان مصونیت در برابر بیماری‌های واگیردار نظیر هپاتیت B ماست که در این راستا اولین مرحله واکسیناسیون در تاریخ ۱۱ دی‌ماه برای کارکنان انجام  شد و دوره دوم و سوم به ترتیب ۱ و ۶ ماه پس از دوره اول انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این برنامه نه‌تنها نمایانگر تعهد شرکت به‌سلامت فردی کارکنان است؛  بلکه گامی مؤثر در جهت ایجاد محیط کار سالم‌تر و ایمن‌تر و ترویج فرهنگ مراقبت از خود و دیگران به شمار می‌رود.

 

تصاویر
  •  تزریق اولین دوز از واکسن هپاتیت B
  •  تزریق اولین دوز از واکسن هپاتیت B
  •  تزریق اولین دوز از واکسن هپاتیت B
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری