به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، محمد شریعتمداری بر ضرورت تسریع در روند تکمیل طرح صدف خلیجفارس تأکید کرد و گفت: پروژه صدف در مرحلهای است که راهی جز تکمیل و راهاندازی آن وجود ندارد.
وی با اشاره به برخی مشکلات پیش روی تکمیل این طرح، اظهار داشت: باید راهبرد دقیق و عملیاتی برای رفع موانع در دستور کار قرار گیرد.
شریعتمداری تأکید کرد: در راه اندازی این پتروشیمی حتی یکساعت وقفه هم به هر دلیلی جایز نیست و در این راه هلدینگ خلیج فارس حمایت لازم را خواهد داشت.
وی افزود: عزم هلدینگ خلیجفارس بر راهاندازی طرح پتروشیمی صدف است. لذا باید موانع را شناسایی و رفع کنیم و با کار شبانهروزی این طرح را برای افتتاح در سال جاری آماده سازیم.
گفتنی است پروژه صدف خلیج فارس، بهعنوان بزرگترین تولیدکننده الاستومر خاورمیانه و نخستین تولیدکننده لاستیک سبز (E_SBR) در ایران در حال احداث در منطقه عسلویه است و بهرهبرداری از آن میتواند نقش مهمی در توسعه زنجیره ارزش افزوده صنعت پتروشیمی کشور ایفا کند.