اخبار

11 اردیبهشت 1404 - 15:06
در مراسم تقدیر از کارگران نمونه بفجر
زال‌خانی: موفقیت برند فجر، مرهون تلاش و همت کارکنان است

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس، در مراسم تقدیر از کارگران نمونه شرکت فجر انرژی خلیج فارس گفت: موفقیت برند فجر و به تبع آن پایداری تولید صنایع به همت و تلاش کارکنان و کارگران این شرکت صورت گرفته است.

زال‌خانی: موفقیت برند فجر، مرهون تلاش و همت کارکنان است


به گزارش روابط عمومی، ظهر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر با حضور مدیرعامل، روسای امور و جمعی از کارگران در نماز خانه ناحیه ۲ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم محمد محاسن نماینده کارگری شرکت فجر انرژی خلیج فارس از اقدامات انجام شده در حوزه کارگری یاد کرد و گفت: مجموعه منابع انسانی شرکت فجر انرژی خلیج فارس با حمایت مدیریت این شرکت توانسته پروژه‌های موثری از قبیل طرح جبران خدمات، پرداخت معوقات و… را برای کارگران اجرا و پیاده‌سازی کند.
علی زال‌خانی، نیز ضمن تقدیر از تلاش و صبوری کارگران این شرکت، گفت: موفقیت برند فجر و به تبع آن پایداری تولید صنایع به همت و تلاش کارکنان و کارگران این شرکت صورت گرفته است.
مدیرعامل فجر انرژی خلیج فارس، بر ارزش اعتماد متقابل بین مدیریت و کارکنان، رعایت حقوق قانونی و توجه به رفاه و رضایتمندی نیروها تاکید کرد و افزود: به تمامی مسائل و دغدغه‌های کارکنان با انصاف و در چارچوب قانون رسیدگی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به نقش مهم شرکت در زنجیره ارزش افزوده صنعت پتروشیمی، گفت: هیچ نگرانی درباره اجرای قوانین کار و پرداخت حقوق و مزایا وجود ندارد و همواره اولویت مدیریت دفاع از حقوق همه کارکنان و حفظ سرمایه انسانی شرکت است. زال‌خانی همچنین از کارکنان خواست در مسابقات مهارتی و ورزشی مشارکت فعال داشته باشند و شرکت نیز آمادگی حمایت مالی از این برنامه‌ها را اعلام کرد.
مدیرعامل فجر انرژی خاطر نشان کرد که موفقیت شرکت مرهون تلاش جمعی و انسجام کارکنان است و هدف او ارتقا اعتماد، بهبود شرایط کاری و افزایش روحیه تیمی در مجموعه می‌باشد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا سال‌های آینده با موفقیت و شور بیشتری این مراسم برگزار شود.
در ادامه نیز از ۲۰ کارگر نمونه بخش‌های مختلف با اهدای هدیه نقدی و لوحی تقدیر به عمل آمد؛ همچنین در پایان نیز از برگزیدگان مسابقات ورزشی که در طول هفته جاری در ۶ رشته برگزار شده نیز تقدیر شد. مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر هرساله با معرفی کارگران نمونه با حضور مدیرعامل و روسای امور شرکت فجر انرژی خلیج فارس برگزار می‌شود.

تصاویر
  • زال‌خانی: موفقیت برند فجر، مرهون تلاش و همت کارکنان است
  • زال‌خانی: موفقیت برند فجر، مرهون تلاش و همت کارکنان است
  • زال‌خانی: موفقیت برند فجر، مرهون تلاش و همت کارکنان است
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری